Usson avonturen park

Usson avonturen park is een klimbos. In het klimpark heb je verschillende parcours. Je kunt kiezen uit groen, blauw, rood of zwart. En er is ook een kinderparcours aanwezig.

Voor de junioren/volwassen parcours is een minimale lengte van 1.35 meter vereist. Voor het kinderparcours is een minimale lengte van 1 meter vereist.

Bij aankomst krijg je eerst de cursus ‘Ecureuil’. Daarna kan er een keuze gemaakt worden welke kleur parcours je wilt gaan doen.

Voor het tarief kijk op: www.parc-usson-aventure.com

Escape zoologique

Het was in 1971 dat Pierre en Eliane Thivillon besloten om een dierentuin te creëren. In het dorp Saint Martin la Plaine in de Loire verzamelden ze gewonde wilde dieren, veelal gevonden door plaatselijke bewoners. Geconfronteerd met het groeiend aantal dieren dat werd behandeld vond het idee voor het park zijn weg en is het werkelijkheid geworden op 23 juli 1972. Inmiddels heeft het park zich snel ontwikkeld en zijn er veel meer diersoorten te zien dan alleen de dieren die in de omgeving leven.

Kijk voor een bezoek aan deze dierentuin op: www.espace-zoologique.com

Nog meer ontdekken

Moulin des Comtes

Ballonvaren

Moulin des Comtes

Steden en dorpen

Culinair

Moulin des Comtes

Verkoeling

Moulin des Comtes

Omgeving

“Wat een locatie! Super mooie gites, en een heel warm onthaal. Puur natuur, in een prachtige omgeving gelegen. Aanrader voor een heerlijk ontspannen vakantie!”

Martine Kruyning

“Wil je lekker ontspannen in de Franse natuur dan moet je bij Moulin des Comtes zijn. Wat een warme sfeer en heerlijk vakantieadres. Bedankt voor de goede zorgen!”

Niels van der Perk