Als je een keer wat anders wilt is een luchtballonvaart een échte aanrader. Het vertrekpunt is in het centrum van Viveroles. Indien de wind niet gunstig staat word je vanuit Viverols naar een geschikte plek gebracht. Ballonvaren kan het hele jaar door maar is uiteraard wel afhankelijk van het weer. Je helpt met opbouwen van de ballon en gaat vervolgens de lucht in.

De tocht duurt ongeveer drie kwartier. In de zomer vertrek je al heel vroeg, rond 06.00 uur zodat je van een prachtige zonsopgang kunt genieten. Wij zorgen ervoor dat je, voordat je vertrekt, een ontbijt kunt nuttigen.

Een ballonvaart is al mogelijk vanaf 2 personen en voor de romanticus is het mogelijk om een privé vlucht te boeken.

Mocht je interesse hebben om een ballonvaart te maken over het prachtige Franse landschap, benader ons dan gerust. Wij kunnen een reservering maken zonder dat je hoeft aan te betalen.

Nog meer ontdekken

Moulin des Comtes

Ontdek de omgeving

Moulin des Comtes

Steden en dorpen

Culinair

Moulin des Comtes

Activiteiten

Moulin des Comtes

Verkoeling

“Wat een locatie! Super mooie gites, en een heel warm onthaal. Puur natuur, in een prachtige omgeving gelegen. Aanrader voor een heerlijk ontspannen vakantie!”

Martine Kruyning

“Wil je lekker ontspannen in de Franse natuur dan moet je bij Moulin des Comtes zijn. Wat een warme sfeer en heerlijk vakantieadres. Bedankt voor de goede zorgen!”

Niels van der Perk