Gezellig uiteten maar u wilt de deur niet uit? Rustig van een wijntje genieten en niet meer hoeven te rijden. 

Daar hebben wij een oplossing voor. Met veel plezier koken wij 7 dagen per week voor u. In onze verbouwde “varkenstal” hebben wij een zeer sfeervolle ruimte gecreëerd waar wij u een menu van de dag of een diner serveren. Wij noemen deze ruimte dan ook liefkozend  onze petit bistro “le porcherie”. Dit met een knipoog naar haar verleden.

Wij koken met zoveel mogelijk producten die wij lokaal verkrijgen. Direct bij de boer halen wij het liefste onze producten om hiermee een heerlijk gerecht voor u neer te zetten. Het zal dan ook afhangen wat wij serveren als garnituur in welke periode van het jaar u ons bezoekt. Wij koken locale gerechten, franse gerechten, maar laten ons ook inspireren door gerechten uit de hele wereld.

Zoveel mogelijk verse producten, iedere dag vers voor u gekookt, huisgemaakte desserts, vlees, vis of vegetarisch.

Doordat u een eigen tafel heeft kunt u zelf kiezen wanneer u begint met eten. U kunt beginnen met eten tussen 18:30 en 20:00.

Houdt u ook van franse wijnen, wanneer u dit wilt serveren wij een wijn arrangement bij het diner. Of kies een heerlijke fles uit. Wit, Rose, Rood wij adviseren u graag.

Voorbeeld menu:

Een menu bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert of een selectie van lokale kazen. Wilt u kaas en een dessert is dit ook mogelijk tegen een suplement.

  • Salade van rode kool met dadels en fettakaas.
  • Confite de Canard, met huisgemaakte zuurkool en gebakken aardappelen met spekjes
  • Huisgemaakt Tiramisu met een twist of een selectie van lokale kazen

Ook koken wij vegetarisch u kunt dat gewoon aangeven aan ons.

Drinkt u geen alchohol laat u dan verrassen door een van onze heerlijke samengestelde vruchtendranken en natuurlijk hebben wij diverse frisdranken. Kijk gerust eens in onze wijnkaart als u hier bent

Prijzen:

Onze table d’hôtes bestaan ​​uit een voorgerecht, gevolgd door een hoofdgerecht en een dessert of een lokale kaas. Het kost € 35,00 per persoon. Wil je ons dit minimaal 1 dag voor aankomst laten weten?

Als je echt verwend wilt worden, laat ons dan weten dat je wilt dineren. Daarna maken we een voorgerecht, een hoofdgerecht, een bord met lokale kaas en een dessert in combinatie met een wijnarrangement. het kost € 75,00 per persoon
Laat het ons minimaal 3 dagen voor uw aankomst weten.

Wanneer:

7 dagen per week, U kunt beginnen met eten tussen 18:30 en 20:00.

Wilt u uiteten in een restaurant. Wij adviseren u hier graag over.

Le Relais du Vermont in Baffie  www.relaisduvermont.com

Auberge le Droubliei in Saillant: www.aubergeledroubliei.com

Fait Maison in Saint-Romain: www.hotel-pont-raffiny.com

Auberge Du Ripailleur in Dore-l’Eglise: www.aubergeduripailleur.com

Bon appetit!

Nog meer ontdekken

Moulin des Comtes

Ballonvaren

Moulin des Comtes

Steden en dorpen

Moulin des Comtes

Omgeving

Moulin des Comtes

Omgeving

Moulin des Comtes

Activiteiten

“Wat een locatie! Super mooie gites, en een heel warm onthaal. Puur natuur, in een prachtige omgeving gelegen. Aanrader voor een heerlijk ontspannen vakantie!”

Martine Kruyning

“Wil je lekker ontspannen in de Franse natuur dan moet je bij Moulin des Comtes zijn. Wat een warme sfeer en heerlijk vakantieadres. Bedankt voor de goede zorgen!”

Niels van der Perk