Tables D’hôtes – Moulin Des Comtes

Gezellig uiteten maar u wilt de deur niet uit?

Rustig van een wijntje genieten en niet meer hoeven te rijden. 

Daar hebben wij een oplossing voor. Met veel plezier koken wij voor u.

In onze verbouwde “varkenstal” hebben wij een zeer sfeervolle ruimte gecreëerd waar wij u een diner serveren. Wij noemen deze ruimte dan ook liefkozend  onze petit bistro “le porcherie”. Dit met een knipoog naar haar verleden.

Doordat u een eigen tafel heeft kunt u zelf kiezen wanneer u begint met eten. U kunt beginnen met eten tussen 18:30 en 20:00.

Wij koken met zoveel mogelijk producten die wij lokaal proberen te verkrijgen.

Direct bij de boer halen wij het liefste onze producten om hiermee een heerlijk gerecht voor u neer te zetten. Het zal dan ook afhangen wat wij serveren als garnituur in welke periode van het jaar u ons bezoekt. Wij koken locale gerechten, franse gerechten, maar laten ons ook inspireren door gerechten uit de hele wereld.

Zoveel mogelijk verse producten, iedere dag vers voor u gekookt, huisgemaakte desserts, vlees, vis of vegetarisch.

Ook koken wij vegetarisch u kunt dat gewoon aangeven aan ons.

Kijk gerust eens in onze wijnkaart als u hier bent

Prijzen:

Onze table d’hôtes bestaan ​​uit een voorgerecht, gevolgd door een hoofdgerecht en dessert. Het kost € 35,00 per persoon.

Keuze uit een selectie van regionale kazen € 5,00 supplement

Wanneer:

Op basis van reservering (minimaal 2 dagen van te voren). 7 dagen per week.

Bon appetit!

Lunch meenemen

Op reservering maken wij een lunch voor u welke u mee kunt nemen tijdens een wandeling of fietstocht. Dit is vanzelfsprekend en inclusief bij het wandel arrangement. Een lunch bestaat uit:

  • brood
  • kaas (lokaal) / vleeswaren
  • salade (fruit)
  • chocolade en / of huisgemaakte koekjes
  • water / fruitdrank

een lunch pakket kost € 15,00 per persoon

Moulin des Comtes

Ballonvaren

Moulin des Comtes

Steden en dorpen

Moulin des Comtes

Omgeving

Moulin des Comtes

Omgeving

Moulin des Comtes

Activiteiten

De locatie, omgeven door natuur, is uitzonderlijk. Totale stilte. De molen is prachtig, stijlvol gerestaureerd, de kamer zeer comfortabel, het warme welkom. Het diner wordt goed bereid. De locatie is gewoon fantastisch. we reizen veel, het is zeldzaam om een accommodatie van deze kwaliteit te vinden.

jacques

De ligging is prachtig en midden in de natuur. De eigenaren Rob en Annemie die zeer gastvrij en vriendelijke zijn. Mooie kamer met uitstekende bedden. Kamer was zeer schoon en ruimte is meer dan voldoende. Het ontbijt en diner was perfect verzorgd. Er is zelfs een laadpunt voor elektrische auto’s. Top locatie!

Dhr. Groen

Uitstekend welkom van Annemie en Rob We zullen nooit beter vinden. vriendelijk het is een genoegen om met hen te ruilen alles is perfect het is mooi, het is schoon alles is goed doordacht we slapen goed in uitstekend beddengoed we eten goed en het is goed We hebben heerlijk gegeten. Bedankt voor dit bijzondere stel.

Maïté en Dominique

Vanaf de deur open, het buitengewone welkom van onze gastheren, Rob en Annemie! Zeer vriendelijk! Zeer comfortabele kamer met uitzonderlijk beddengoed. Gite in een kleine vallei, zeer rustig. Diner van zeer hoge kwaliteit.

Michel